teisipäev, 8. september 2009

Praetud kabatšokk

Köögiviljad siin ja köögiviljad seal. Ja kuhu sa sellest kabatšokist ikka pääsed. Pea iga roa sisse olen üritanud seda köögivilja sisse sokutada. Ja tulemus on üllatavalt hea.


1 keskmine kabatšokk

4 küüslauguküünt

majoneesi

soola

õli praadimiseks


Lõika kabatšokk 1 cm jämedusteks viiludeks. Lao kihiti kaussi, puistates iga viilu mõlemale poole veidi soola. Jäta paarikümneks minutiks seisma. Kalla eraldunud vesi ära. Aja pann kuumaks, lisa õli ja prae kabatšoki viilud mõlemalt poolt krõbedaks. Lao taldrikule, määri pealt majoneesiga ja viiluta peale meelepärane kogus küüslauku. Eriti head on need viilud siis kui on veidi seisnud ja jahtunud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar