
6 kana poolkoiba
2 spl mango chutney´t (Santa Maria oma)
100g kollast paprikatSoola
Veidi õli
Meloni-kurgi salat:
150 g melonit
150 g värsket kurki
1 spl magusat tsillikastet
Veidi soola
Maitsesta kanad mangochutney´ga, lõika paprika peeneks triibuks, lisa kanale ning pane juurde maitse järgi soola, veidike õli. Lase tunnikese seista. Pane kana poolkoivad ahjuvormi ja küpseta 200 kraadi juures umbes 30 minutit, kuni koivad on ilusad kuldsed.Serveeri kanakoibasid maitsestatud keedetud riisiga ja meloni-kurgi salatiga. Salati jaoks haki melon ja kurk suuremaks kuubikuks, maitsesta tsillikastme ja vähese soolaga.

oi mis tipsu-nunnu, millal näha saab?
VastaKustutaMillal külla tuled?
VastaKustutaPalju õnne!
VastaKustuta