400 g broilerifileed
2 tl mango chutney´t 1 tl jämedat soola
250 g kirsstomateid
150 g värsket kurki
3 muna
300 g lillkapsast
Murulauku või rohelist sibulat (võib ka karulauku lisada)
SoolaVärskelt jahvatatud musta pipart
Veidi oliivõli
Lõika kanafilee suupärasteks tükkideks ja maitsesta mango chutney ja soolaga. Jäta umbes pooleks tunniks seisma. Ja siis küpseta ahjus grillreziimil krõbedaks või siis grilli väligrillil. Keeda lillkapsaõisikud pehmeks, kuid jäta veidi krõmpsumaks. Kurna ja jahuta.
Haki tomatid sektoriteks ja kurk suuremaks kuubikuks. Keeda muna ja haki samuti suuremaks kuubikuks. Sega ained kokku ja maitsesta hakitud murulaugu, soola, värskelt jahvatatud musta pipra ja oliivõliga.

Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar