
320 g kohupiima
200 g võid
4 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 dl suhkrut
Näpuotsatäis soola
100g suhkrut
1 tl kaneeli
Sega kohupiim, pehme või, sool ja suhkur läbi. Teises kausis sega kokku jahu ja küpsetuspulber ning lisa kohupiima segule. Sõtku korralikult läbi ning jäta mõneks ajaks külmkappi. Rulli tainas laual lahti (kuna tegemist on päris kleepuva taignaga, siis oleks hea seda teha jahusel laual. Suru tassi või klaasiga taignast väiksed ringikesed. Suru ringike suhkru ja kaneeli segusse, voldi pooleks, suru uuesti suhkrusegusse ja voldi veelkord kokku ning suru taaskord suhkrusegusse. Ehk peavad tekkima väiksed sektorid. Küoseta neid pisikesi 220 kraadi juures umbes 10-15 min (kuni pealt on ilusti kuldsed).
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar