esmaspäev, 13. juuli 2009

Lusikapannkoogid

Selliseid pannukaid tegi lapsepõlves mulle vanaema. Ja mis võiks olla parem soojast pannkoogist ja värskest metsmaasikamoosist. Ja just viimast saab nautida kesksuvel, sest maasikaid leiab iga metsatuka alt.


0,5 l keefiri

4 dl jahu

2 muna

3 spl suhkurt

0,5 tl soola

0,5 tl soodat

0,5 tl vanillisuhkurt


Vahusta õrnalt munad suhkru ja soolaga, lisa sooda, vanillisuhkur ning sega korralikult läbi. Lisa pool jahust ja sega ühtlaseks massiks. Lisa keefir sega ja lõpuks ülejäänud jahu.

Lase taignal umbes pool tundi seista ja asu siis praadima. Pane supilusikatäie haaval pannile. Et jääksid ikka pisikesed ümmargused pannukad.

Parim värske moosi ja külma piimaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar