250 g Rannamõisa Marineeritud, lepasuitsu broilerikintsuliha "Maiuspala"
1 purk šampinjone ürdimarinaadis (Rainbow omad on väga head) umbes 180g
1 väike purk maisi150 g värsket kurki
250 g kirsstomateid
½ suurt apelsini
1 pott lehtsalatit või muud meelepärast salatit
1 keskmine paprika
Soola
Pipart
Veidi viinamarjaseemne õli
Haki kana väiksemateks tükkideks. Lisa purk nõrutatud šampinjone, maisi. Haki kirsstmatid sektoriteks, kurk poolratasteks ja apelsin-paprika kuubikuteks. Lisa kõik ained kana šampinjoni segule. Rebi salatilehed väiksemaks ja lisa salatile viimasena. Maitsesta soola ja pipraga ning nirista peale veidi õli. Sega läbi ja lase veidi maitsestuda.
Soovi korral on hea lisada ka nt keedetud vutimunade sektoreid.

Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar