Praegusel ajal on meil kaubanduses saada imemaitsvaid, mahlaseid nektariine ja lausa patt oleks neid tähelepanuta jätta. Peale selle, et isu on juba päris täis söödud on need ka mitmetesse roogadesse rännanud. Nii tekkiski mõte pista neid magusaid tegelasi miskisse küpsetisse. Ammu oli plaanis teha lapsepõlve üht lemmikut sotšnikut ja miks ka mitte proovida neid väikse värvilise ning mahlase lisandiga. Tulemus oli väga mõnus.
Tainas:
75 g pehmet võid
350 g nisujahu
30 g suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
1 muna
75 g hapukoort
soola
Täidis:
200 g teralist kohupiima (vanillimaitselist)
60 g suhkrut
1,5 sl nisujahu
25 g hapukoort
1 munavalge
Määrimiseks:
1 munakollane
3 spl piima
Sega suhkur, hapukoor, muna ja sool. Lisa pehme rasvaine ning seejärel soodaga segatud jahu. Sega kiiresti ühtlaseks. Valmista samal ajal täidis.
Lisa kohupiimale suhkur, siis hapukoor, siis munavalge ja viimasena jahu. Sega hoolega, tükelda pool küpset nektariini väikseks kuubikuks ja lisa täidisele.
Rulli tainas 3 mm paksuselt jahusele lauale ja lõika 12 cm klaasiga ümmargused kettad.
Aseta ketta ühele poolele 1 spl täidist, murra teine tainapool peale. Suru poolkuu servad tugevasti kinni. Määri pealt munakollase ja piima seguga.
Küpseta 200 kraadises ahjus umbes 25-30 minutit, kuni sotšnikud on pealt helepruunid.
kuidas sa jõuad kahe lapse kõrvalt?? Väga tubli oled igastahes. Pikk-pikk pai sulle:)
VastaKustutaJa kuidas jõuad sina magades öösel vaid 4 tundi???
VastaKustuta