neljapäev, 22. juuli 2010

Saksa kartulisalat

Suvi nõuab oma ja pean kahetsusega tunnistama, et pole sel kuul just eriti eeskujulik blogija olnud, kuid see ei tähenda seda, et ma pole köögis miskit teinud. Selliste kuumade päevadega on meie toidulauale ilmunud hulganisti uusi ja ka vanu ammu läbiproovitud ning armastatud salateid. See salat on veidi toitvam ja ka rammusam, kuid suvine on ta ikkagi. Head proovimist!

600 g keedetud kartulit
200 g marineeritud kurki
100 g anšoovise fileed
2 keedetud muna1 spl kappareid
1 spl konjakimaitselist sinepit
1 dl hapukoort

Haki kurk ratasteks, keedetud kartul poolratastest (kui on väiksemad kartulid, siis ratasteks), anšoovise fileed pooleks ja munad samuti poolratasteks. Pane koostisained kaussi ja lisa kapparid. Sega kokku salatikaste. Hapukoor ja konjakimaitseline sinep segada korralikult läbi ning kalla salatile. Sega läbi ja lase veidi seista. Head maiustamist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar