Olen oma blogi viimasel ajal veidi unarusse jätnud, kuid nüüd üritan oma viga parandada. Nimelt on nüüd päeval rohkem aega rahulikult kokkamist nautida, kuna mu suurem peramuna on juba teist nädalat lasteaia laps. Nii uhke tunne on :) ja samas ka kurb. Lapsed kasvavad ikka nii kiiresti.
Aga salatist niipalju, et selle salati näol on tegemist ühe imelihtsa ja toitva salatiga. Väikse huvitava maitsenüansi annab sellele praegu saadavad imemaitsvad nektariinid.
1 karp kirsstomateid
300 g värskeid väikseid keedetud kartuleid
Punt rohelist sibulat
1 nektariin
Veidi oliivõli
Soola
Broileri maitseainet
pipart
Maitsesta kintsuliha broilerimaitseainega ja küpseta ahjus grillrežiimil, kuni liha on küps (umbes 15-20 min). Lõika tomatid poolikuteks ja värsked keedukartulid suuremateks ratasteks (poolratasteks vastavalt kartuli suurusele). Eemalda nektariini kivi ja haki viljaliha suuremaks kuubikuks. Haki ka värske sibul peeneks. Sega omavahel koostisained kokku ja kui kintsuliha on küps, lõika see samuti suuremaks kuubikuks ning lisa salatile. Maitsesta soola ning pipraga ja nirista peale veidi oliivõli.
Kairi, need toidud on kõik nii ahvatlevad :) kas need tõesti sobivad ka imetavale emale?? Kas need väiksele Martale gaase ei tekita?
VastaKustuta