kolmapäev, 19. mai 2010

Mangosed kanapoolkoivad

Viimasest postitusest on veidi aega möödas. Asi pole mitte minu laiskuses vaid pigem mu lapse kärsituses. Nimelt mu pisike neiuke sündis oodatust veidi varem ja lõi plaanid väheke sassi, kuid vaatamata ootamatule varajasele tulekule on ta väga tubli.Nende kanakoibadega oli selline lugu, et peale sünnitusmajast tulekut oli suur soov miskit maitsekat süüa, sest teatavasti pole haiglatoit just kõige suurem maitseelamus. Ja mango chutney magusalt vürtsikas maitse oli just see, mis maitsemeeli turgutaks.

6 kana poolkoiba
2 spl mango chutney´t (Santa Maria oma)
100g kollast paprikatSoola
Veidi õli
Meloni-kurgi salat:
150 g melonit
150 g värsket kurki
1 spl magusat tsillikastet
Veidi soola

Maitsesta kanad mangochutney´ga, lõika paprika peeneks triibuks, lisa kanale ning pane juurde maitse järgi soola, veidike õli. Lase tunnikese seista. Pane kana poolkoivad ahjuvormi ja küpseta 200 kraadi juures umbes 30 minutit, kuni koivad on ilusad kuldsed.Serveeri kanakoibasid maitsestatud keedetud riisiga ja meloni-kurgi salatiga. Salati jaoks haki melon ja kurk suuremaks kuubikuks, maitsesta tsillikastme ja vähese soolaga.

3 kommentaari: