pühapäev, 7. märts 2010

Kana-šampinjoni salat

Kevadise ilma saabumisega tekib ikka isu millegi värske ja värvilise ja kevadise järgi. See salat on üks korralik vitamiinipomm. Apelsin ja tomatid ja värske salat ja paprika. Kirev ja rõõmus, kuid samas piisavalt toitev. See salat sai ka ära märgitud Rannamõisa ja Buduaari retseptivõistlusel. Selle retseptivõistluse kohta ja teiste huvitavate retseptide kohta saab lugeda siit.

250 g Rannamõisa Marineeritud, lepasuitsu broilerikintsuliha "Maiuspala"
1 purk šampinjone ürdimarinaadis (Rainbow omad on väga head) umbes 180g
1 väike purk maisi150 g värsket kurki
250 g kirsstomateid
½ suurt apelsini
1 pott lehtsalatit või muud meelepärast salatit
1 keskmine paprika
Soola
Pipart
Veidi viinamarjaseemne õli
Haki kana väiksemateks tükkideks. Lisa purk nõrutatud šampinjone, maisi. Haki kirsstmatid sektoriteks, kurk poolratasteks ja apelsin-paprika kuubikuteks. Lisa kõik ained kana šampinjoni segule. Rebi salatilehed väiksemaks ja lisa salatile viimasena. Maitsesta soola ja pipraga ning nirista peale veidi õli. Sega läbi ja lase veidi maitsestuda.
Soovi korral on hea lisada ka nt keedetud vutimunade sektoreid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar