neljapäev, 18. märts 2010

Täidetud kanakintsud

Peale Buduaari ja Rannamõisa retseptimängu on külmkapis meeldivalt palju kanaliha tooteid ning lausa lust on kodus kokata. Menüüs on ohtralt kana. Seda rooga võiks nimetada ka laisa inimese Kiievi kotletiks. Maitse on hea, lihtne valmistada ja peaks mainima, et ka välimus on päris soliidne.


500 g kintsuliha naha ja kondita (umbes 6 tk)

200 g naturaalset Merevaiku (1 pakk)

1 tl pestot

peotäis tilli

1 muna

värskelt jahvatatud pipart

veidi õli praadimiseks


Sega kokku Merevaik, pesto ja till ning lisa veidi värskelt jahvatatud pipart. Lauta kintsuliha käes laiali ja täida merevaiguga (umbes 1,5 tl). Keera rulli. Võib fikseerida ka hambaorgiga, et rull laiali ei läheks. Toimi nii kõigi tükidega. Löö muna kaussi katki ja lisa sellele veid soola. Kuumuta pann ja õli sellel. Kasta rullid munasegusse ja siis kuumale pannile. Pruunista mõlemalt poolt ja tõsta ahjuvormi. Kuumuta ahi 180 kraadini ja lase kanarullidel umbes 20 minutit veel küpseda. Serveeri ahjukartuli ja meelepärase salatiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar