pühapäev, 6. detsember 2009

Kana – wok

Kuigi täna on teine advent, tuli siiski tahtmine miskit suvist ja kerget põske pista. Kana ning värvilised köögiviljad teevad alati tuju heaks. Kerge ja lihtne vahepala pärast väsitavat tööpäeva või lihtsalt hea tujutõstja.

225 g munanuudleid

1 l vett

1 spl õli

½ tl soola

500 g kanafileed

1 mugulsibul

1 spl magusat tšillikastet

½ tl soola

½ tl broilerimaitseainet või kollase karri kanamaitseainet

2 spl oliivõli

1 paprika

1 porgand

½ purki maisi

½ dl vett

2 spl oliivõli

Haki kanafilee meelepärasteks tükkideks, pane kaussi, lisa poolratasteks lõigatud mugulsibul, sool, oliivõli ja tsillikaste. Sega ja jäta paariks tunniks maitsestuma.

Pane pott veega tulele ja kui vesi keema tõuseb lisa sool ja õli. Pane munanuudlid vette ja keeda 3 minutit. Kurna.

Lõika värske porgand ja paprika triibuks. Aja pann kuumaks, lisa õli ja prae porgand ja seejärel paprika kergelt läbi. Lisa pannile kanatükid, maitsestunud sibula poolrattad ja prae korralikult läbi. Lisa juurde ka vesi ja hauta veidi kaane all, kuni kana on valmis. Lisa pannile mais ja keedetud munanuudlid. Sega korralikult läbi. Serveeri kohe.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar